Geldzorgen

Heeft u moeite om rond te komen? Bent u bang om in de schulden te raken en wilt u dat voorkomen? Of heeft u al te maken met aanmaningen van schuldeisers? Vraag dan om hulp, voordat de situatie uit de hand loopt.

Bijzonderheden

  • Neem contact op met de balie Zorg en Inkomen via telefoonnummer 14 024 of per e-mail via sociaalteam@beuningen.nl. De balie is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 12.30 uur. Binnen 4 weken neemt het Sociaal Team contact met u op voor een afspraak.
    • Het Sociaal Team kijkt samen met u wat er aan de hand is en maakt samen met u een plan van aanpak.
    • Als dat nodig is, verwijzen zij u door naar Bureau schuldhulpverlening / GKB+ Nijmegen voor een aanvraag schuldregeling.
  • Heeft u met spoed hulp nodig omdat u uit uw huis wordt gezet of wordt uw gas of water binnenkort afgesloten? Bel dan meteen met de balie Zorg en Inkomen via telefoonnummer 14 024 of met Bureau schuldhulpverlening GKB+ in Nijmegen (024 329 8040).

Een mevrouw staat voor een haag met groene planten.
Anneke vroeg hulp en is inmiddels drie jaar ‘uit de armoede’. Anneke: 'Veel mensen denken dat je minimaal 10 duizend euro rood moet staan, voordat je hulp kunt inroepen. Dat is niet zo.' Lees haar verhaal op de website van Kom uit je schuld.

Meer informatie/wat kunt u zelf doen?