Aanpassen groenvoorzieningen

Door de gemeenteraad is extra geld beschikbaar gesteld voor verbetering van de groenvoorzieningen. Dit geld gebruiken we voor groen in straten dat nu aan vervanging toe is. Vaak zijn de bomen te groot geworden en groeien planten of te overvloedig of slecht. Tijd voor nieuwe frisse planten en bomen.

In welke straten gaan we aan de slag?

Beuningen:

Ewijk:

Weurt:

Winssen:

Wat betekent dit voor u?

Om het groen te vervangen moeten eerst de huidige bomen en/of planten verwijderd worden. Enige overlast is helaas niet te voorkomen. Mogelijk zijn woningen tijdelijk minder goed bereikbaar en is parkeren langs de weg of in parkeervakken niet mogelijk. Dit kan betekenen dat u tijdelijk uw auto ergens anders moet parkeren.

Wanneer starten we met de werkzaamheden?

Er wordt gewerkt in de periode oktober tot december 2019. We maken een ronde voor het kappen van de bomen. De boomstobben verwijderen we later. Daarna werken we de straten verder af.
Enkele dagen voor de start van de werkzaamheden in uw straat ontvangt u informatie van de aannemer.

Wat verandert er?

Hoe het gaat worden ziet u hieronder. Wat we gaan doen verschilt per straat maar is in het algemeen het volgende:

  • Bestaande bomen kappen en deels vervangen door nieuwe bomen.
  • Verwijderen van beplanting.
  • De door boomwortels opgedrukte straat of stoep herstellen.
  • De huidige planten vervangen door andere planten of gazon.

Beuningen:

Ewijk:

Weurt:

Winssen:

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen over dit project? Neem dan contact op met Nick Peters. U kunt Nick op werkdagen bereiken via telefoonnummer 14 024 of per mail n.peters@beuningen.nl. Heeft u vragen over het werk bij u in de straat? Neem dan contact op met de uitvoerder van aannemer Bruisten bv. Zijn contactgegevens staan in de brief die u een paar dagen voordat het werk begint in uw brievenbus krijgt.