Wonen in de Ecowieck

Wilt u misschien komen wonen in de Ecowieck? Dan leest u hier meer hierover.

De ecowijk wordt ontwikkeld in collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO). Dit houdt in dat een groep kopers een gedeelte van de wijk ontwerpt en bouwt. Meer hierover leest u op onze pagina CPO.

Bewoners gezocht

Wij zoeken nog toekomstige bewoners/CPO's. Mensen die het leuk vinden om te werken aan het realiseren van een ecowijk. Er is plek voor kopers en huurders, voor jong en oud. Voorwaarde is wel dat u zich verenigt in een CPO waarin u samenwerkt aan de ecologische wijk.

Voor wie is de ecowijk bedoeld?

Voor mensen die energiezuinig en/of ecologisch willen wonen, van de natuur houden en graag betrokken zijn bij elkaar. Bent u starter of woont u alleen? Heeft u kinderen of gaat u (bijna) met pensioen? Bent u milieubewust, sociaal, ondernemend? Wilt u samen een mooie wijk opbouwen, vindt u het prettig om in het groen te wonen, wilt u best dingen delen of vindt u het leuk om samen te organiseren. Misschien is de ecowijk in Ewijk wel iets voor u!

CPO-groepen

Er meldden zich al CPO-groepen bij de gemeente Beuningen die interesse hebben om een gedeelte van de wijk te ontwikkelen. Hieronder leest u meer.

E-lab

Hier leest u meer over het E-lab. Kijk eventueel ook op de website: www.elab.nu

Calimero

Hier leest u meer over de groep Calimero.