Gemeentegids

Elk jaar wordt huis aan huis de gemeentegids van de gemeente Beuningen bezorgd. In deze gids staat algemene informatie over de gemeente en de adressen en telefoonnummers van belangrijke instellingen, verenigingen en stichtingen. Dit adressendeel van de gemeentegids staat ook online.

Digitale gemeentegids

U vindt de gegevens van alle lokale en regionale instellingen, verenigingen, stichtingen en bedrijven in de digitale gemeentegids. Bij ieder adres staat een plattegrond of kunt u een route laten berekenen. Deze digitale versie wordt altijd up-to-date gehouden door de uitgever Akse Media.

Gemeentegids 2018-2019 digitaal

De gemeentegids van 2019-2020 kunt u hier inzien.

Leeshandicap

Heeft u een leeshandicap, dan kunt u naar de speciale website van de digitale gemeentegids.

Gemeentegids aanvragen

Iedereen die in de gemeente Beuningen woont krijgt de gemeentegids na verschijning thuis bezorgd. Als u de gids niet heeft gekregen of als u de gids bent kwijt geraakt kunt u deze ophalen in het gemeentehuis of een e-mail sturen. De nieuwe gids verschijnt in juni 2019.

Aanmelden of wijzigingen doorgeven

Aanmeldingen, aanvullingen en wijzigingen in de gemeentegids Beuningen zijn van harte welkom. Stuur daarvoor een e-mail naar: redactie@aksemedia.nl o.v.v. gemeentegids Beuningen.