Nieuwsberichten juni

 • Sportraad Beuningen zoekt nieuwe bestuursleden

  19 juni 2020

  Sportraad Beuningen (SRB) is een onafhankelijke stichting die burgemeester en wethouders adviseert over onderwerpen die, in de breedste zin, met sport te maken hebben.

 • Inkoopactie Winst uit je woning een succes

  19 juni 2020

  De gezamenlijke inkoopactie Winst uit je woning was een groot succes! Veel huiseigenaren maakten dit voorjaar gebruik van de advies- en inkoopregeling om voordelig hun woning duurzamer te maken met zonnepanelen en isolatiemaatregelen, zoals vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas. Dit najaar organiseren we een nieuwe actie, dus denk nu alvast na over de maatregelen die u wilt nemen. Wanneer de actie start, informeren we u hierover.

 • Noodverordening COVID-19 weer aangepast

  13 juni 2020

  De noodverordening COVID-19 Veiligheidsregio Gelderland-Zuid is weer aangepast en vastgesteld. De gemeenschappelijke was-, toilet- en douchevoorzieningen mogen vanaf 15 juni weer open in de regio.

 • Bespaar water bij droogte

  12 juni 2020

  In de zomer gebruiken we met z’n allen miljoenen liters drinkwater extra. Om de tuin te sproeien, grote zwembaden te vullen en een keer extra te douchen. Daardoor komt er op sommige plekken soms minder water uit de kraan. Help mee om dat te voorkomen en ga zuinig om met drinkwater.

 • Reinigen putten in juni en juli

  09 juni 2020

  De komende tijd reinigen we de putten binnen de gemeente Beuningen. De werkzaamheden zijn door de hele gemeente en op bijna alle wegen.

 • Op naar een schone en duurzame regio

  05 juni 2020

  De gemeente Beuningen werkt al een aantal jaren – samen met inwoners en ondernemers – aan een energieneutraal Beuningen. We willen in 2040 net zoveel energie opwekken als we gebruiken. Onze ambitie zien we nu ook terug in de regio Arnhem Nijmegen. Maatschappelijke organisaties, bedrijven en inwoners van 16 gemeenten uit de regio Arnhem Nijmegen stelden samen met gemeenten, provincie, waterschappen en netbeheerder Liander een plan op waarin staat hoeveel schone energie we als regio over tien jaar op willen wekken. En waar we dat gaan doen.