Feestelijke dorpsquiz: 40 jaar gemeente Beuningen

Het is inmiddels een terugkerend fenomeen: de dorpsquiz georganiseerd voor alle inwoners van de gemeente Beuningen. De eerste editie, waar vorig jaar dertig teams aan deelnamen, was een groot succes. Dit jaar organiseert de stichting Dorpsquiz opnieuw de quiz. Dat doet zij samen met de gemeente. De dorpsquiz vindt, corona-proof, plaats op 19 september.

De dorpsquiz staat dit jaar in het teken van het veertigjarig bestaan van de gemeente Beuningen. De quiz is ‘corona-proof’: u kunt, samen met vrienden, buren en familie, vanuit huis mee doen. Niet alleen beantwoordt u dit jaar vragen over de verschillende dorpen binnen de gemeente, ook krijgt u vragen op het gebied van muziek, rekenen en nog veel meer. In de voorafgaande weken krijgen de teams de mogelijkheid zich voor te bereiden door middel van opdrachten.

Tijdens de dorpsquiz strijdt om de eer (wie kent de gemeente het best en heeft de antwoorden op alle overige vragen) en om de wisseltrofee.

Aanmelden voor de quiz

De quiz staat open voor alle inwoners uit de gemeente Beuningen. Het inschrijfgeld van vijf euro per team gaat naar een goed doel binnen de gemeente. Teams kunnen zich tot eind augustus aanmelden via het aanmeldformulier op www.dorpsquizbeuningen.nl. Per team is er één teamcaptain. Dit is degene die zich aanmeldt en via wie het contact vanuit de organisatie verloopt.

De organisatie raadt een teamgrootte tussen de vijf en vijftien personen aan. Voor het beantwoorden van de vragen kan het team alle leeftijden goed gebruiken, houd daar rekening mee in de teamsamenstelling.

Uitslagenavond

De uitslagenavond valt dit jaar op zaterdag 3 oktober. Helaas kunnen we daar geen gezamenlijke feestavond van maken, maar het belooft niettemin een spetterende bekendmaking te worden.

Meer informatie

Meer weten over de quiz? www.dorpsquizbeuningen.nl of op de Facebookpagina ‘dorpsquiz gemeente beuningen’.