Nieuwsberichten februari

 • Vermeldingen gemeentegids 2019-2020

  29 januari 2019

  Eind juni 2019 wordt de nieuwe gemeentegids van Beuningen weer huis aan huis bezorgd. De uitgave van deze gemeentegids wordt net als vorig jaar verzorgd door uitgeverij Akse Media BV uit Den Helder. De uitgever is gestart met het actualiseren van de adressen in onze gemeentegids.

 • Uitbreiding Kindpakket Beuningen

  04 februari 2019

  De Stichting Leergeld 2stromenland en de gemeente Beuningen hebben hun samenwerking weer uitgebreid. Vanaf nu zijn ook de verjaardagsbox en het fietsplan opgenomen in het Kindpakket.

 • Locatieplan Energiek Beuningen

  19 februari 2019

  Op 17 januari was de inloopavond over het locatieplan van Energiek Beuningen. Zo'n 150 inwoners kwamen de plannen bekijken en lieten zich bijpraten door experts en leden van de Gebiedsraad.

 • Sjors Sportief & Sjors Creatief start weer in Beuningen

  05 februari 2019

  Alle leerlingen uit het basisonderwijs in de gemeente Beuningen ontvangen deze week het Sjors Sportief/Creatief boekje. In dit boekje staan sportieve en creatieve activiteiten waaraan ze kunnen meedoen. Een leuke – en vaak gratis- manier voor kinderen om te zien wat er te doen is op het gebied van sport en cultuur in Beuningen!

 • Nieuw! KidsXtra, voor kinderen van 4 tot 8 jaar

  07 februari 2019

  Bewegen en (samen) spelen is erg belangrijk voor een kind. Maar soms is dat lastig en hebben ze een extra zetje hierbij nodig. Het Dijkmagazijn helpt samen met fysiotherapeuten, diëtisten en een sportcoach om kinderen meer te laten bewegen en spelen en hier plezier in te hebben.

 • Jubileum voor buurtvereniging

  25 februari 2019

  Buurtvereniging De Veerman doet dit jaar voor de 10e keer mee aan de Maas&Waalse schoonmaakdag. Help jij hen op 16 maart?

 • Controledag Groene Heuvels

  26 februari 2019

  Vandaag voert de gemeente samen met de politie een grote controle uit op recreatiepark De Groene Heuvels.

 • Controledag Groene Heuvels: veel arbeidsmigranten

  26 februari 2019

  Vandaag heeft de gemeente Beuningen samen met de politie en de belastingdienst een integrale controleactie gehouden op recreatiepark De Groene Heuvels. Bewoners en gebruikers van het park hadden begrip voor de controleactie.