Nieuwsberichten december

 • Trajanussingel Beuningen afgesloten

  13 december 2019

  Het aanleggen van de vier drempels op de Trajanussingel in Beuningen gaat sneller dan verwacht. Vrijdagochtend 13 december werken we aan de laatste drempel. De weg is nog voor het weekend weer open voor verkeer.

 • Gemeentehuis sluit eerder op 18 december

  10 december 2019
 • Bekendmakingen op overheid.nl

  De gemeente Beuningen maakt haar verordeningen, ruimtelijke plannen, omgevingsvergunningen en verkeersbesluiten digitaal bekend in het Gemeenteblad en de Staatscourant op de website overheid.nl.

 • Storing straatverlichting

  23 april 2020

  De straatverlichting op de Slinger, Kruisboog, Strijdbijl en Zanddonk in Beuningen werkt niet. Er is een netwerkstoring bij Liander. We kunnen helaas nog niet aangeven wanneer dit opgelost is.

 • Herkent u mensen met geldzorgen?

  17 december 2019

  De feestdagen komen er weer aan. Voor veel mensen met geldzorgen is deze dure maand een lastige periode. Iedereen kan ineens met geldproblemen te maken krijgen. Een scheiding, ontslag of een maand achter met de huur, het kan het begin van financiële problemen zijn. Herkent u mensen met geldzorgen?

 • Samen werken aan een veilig buitengebied

  De gemeenten Beuningen, Druten en Wijchen gaan samen met de Jagersvereniging werken aan de veiligheid in het buitengebied. Burgemeester Daphne Bergman (Beuningen), Burgemeester Corry van Rhee- Oud Ammerveld (Druten) en Burgemeester Hans Verheijen (Wijchen) ondertekenden afgelopen week een samenwerkingsovereenkomst met de wildbeheereenheid Wijchen en Waal.

 • Denkt u dat iemand dringend psychische hulp nodig heeft?

  20 december 2019

  Soms heeft iemand psychische problemen die hij of zij uit eigen beweging niet kan/gaat oplossen. Dan is gedwongen zorg misschien nodig. Kent u zo iemand? Bel dan met het Meldpunt Bijzondere Zorg (MBZ) van GGD Gelderland-Zuid.