Jeugdlintje: Meld uw Beuningse Buitengewone held aan!

Uw buurjongen laat de hond uit voor een oude buurvrouw/man. Een klasgenoot van uw dochter maakt een eind aan pesten op school. Een groepje jongeren dat een actie opgezet heeft tegen zinloos geweld. Die ene scoutingleidster zet zich al jaren vrijwillig in bij de scouting. Kent u iemand die een bijzondere prestatie deed of een goed initiatief nam. Daarvoor mag hij of zij wel in het zonnetje worden gezet. Meld deze held nu aan voor een jeugdlintje!

Poster van jongetje die je aankijkt met tekst 'Ken jij een Beuningse Buitengewone held(in)

De gemeente Beuningen reikt lintjes uit aan jongeren (tussen de 6 en 18 jaar) die zich vrijwillig inzetten om van Beuningen een nog mooiere gemeente te maken. De uitreiking is op of rond de Internationale Dag van de Rechten van het Kind. De uitreiking kan ook zijn tijdens een bijzondere gelegenheid (jubileum of feest).

Aanmelden

Kent u een jonge held die iets bijzonders heeft gedaan? En wilt u hem of haar in het zonnetje zetten? Aarzel dan niet en meld hem of haar aan voor een jeugdlintje. Controleer de voorwaarden op www.beuningen.nl/jeugdlintje. Aanmelden van uw held kan het hele jaar door.