Nieuwsberichten november

 • Ontmoet de afvalcoach!

  23 november 2018

  Misschien kent u ze nog? De afvalcoaches. Vanaf maandag 3 december kunt u de afvalcoaches weer ontmoeten in Beuningen.

 • Beuningen presteert goed met afvalinzameling

  23 november 2018

  … en dat door u! Sinds 1 januari 2017 haalt Dar het restafval niet meer aan huis op. Dar haalt alleen maar gft-afval, plastic+ en oud papier en karton op. Het restafval, dat u overhoudt na het scheiden, brengt u weg naar een ondergrondse restafvalcontainer in de buurt. Dit gaat erg goed. Wij bedanken u hiervoor!

 • Meld uw activiteit aan voor Sjors Sportief en Sjors Creatief (16 november)

  21 november 2018

  Sjors Sportief en Sjors Creatief laat basisschoolkinderen meedoen met verschillende activiteiten zonder lid te hoeven worden van een vereniging. Afgelopen schooljaar maakten maar liefst 1800 kinderen uit onze gemeente kennis met diverse sportieve en culturele activiteiten. Biedt u een activiteit aan? Dan krijgt u de kans om uw activiteit te promoten in het kleurrijke Sjorsboekje.

 • Transport en loskade zandwinning Beuningse Plas bepaald

  15 november 2018

  De gemeente Beuningen en Boskalis hebben de definitieve locatie van de klasseerinstallatie, de loskade en het zandtransport van de zandwinning Beuningse Plas bepaald. Het contract dat de gemeente Beuningen heeft met de firma Boskalis is daarop aangepast. Boskalis is het bedrijf dat de zandwinning op de locatie Beuningse Plas gaat uitvoeren.

 • Herfstnota Beuningen pakt goed uit

  14 november 2018

  De Herfstnota van de gemeente Beuningen laat zwarte cijfers zien. Dat is te danken aan o.a. extra geld vanuit het Rijk en legesmeevallers. De Herfstnota wordt gebruikt om de raad bij te praten over de afwijkingen op de begroting 2018. Peildatum van de nota is 1 oktober 2018.

 • Fietsverlichtingscampagne ‘Light it up!’ in gemeente Beuningen

  14 november 2018

  Na het succes van vorig jaar wordt ook dit najaar weer de ‘Light it up!’ fietsverlichtingscampagne georganiseerd. De gemeente Beuningen vindt het erg belangrijk dat jongeren meer gaan nadenken over hoe belangrijk het is om goede fietsverlichting te hebben. Daarom staat er op dinsdagavond 20 november van 17.00 tot 20.00 uur een promotieteam in het dorp van Beuningen (naast Jumbo) om fietsverlichting te controleren. Wethouder Piet de Klein helpt vanaf 17.00 uur het promotieteam mee.

 • Inloopavonden brandveiligheid Winssen en Weurt

  13 november 2018

  Meer weten over hoe u uw huis brandveiliger kan maken? Inwoners van Winssen en Weurt worden uitgenodigd voor een inloopavond.

 • Burgemeestersontbijt in Beuningen

  06 november 2018

  Vanochtend aten 32 kinderen van basisschool de Ruyter in Weurt met burgemeester Bergman een gezond ontbijtje. Burgemeester Bergman en de kinderen begonnen zo samen aan een goede start van de dag. Er was een gezellige sfeer tijdens het ontbijt in de raadszaal van het gemeentehuis in Beuningen.