Nieuwsberichten december

 • Vanaf 2 januari gemeentenieuws in Maas&Waler

  13 december 2018

  Wilt u op de hoogte blijven van het gemeentelijke nieuws? Vanaf 2 januari publiceren wij de gemeentepagina in de Maas&Waler.

 • Winkels gemeente Beuningen mogen rond de feestdagen langer open

  13 december 2018

  Winkels in de gemeente Beuningen mogen op 23 en 30 december langer open zijn dan op andere zondagen. Namelijk van 9.00 tot 20.00 uur. Welke tijden de winkel open is, leest u bij de winkel.

 • College maakt Plussenbeleid

  07 december 2018

  Het college van burgemeester en wethouders van Beuningen gaat een Plussenbeleid maken. In het Plussenbeleid staan de regels waar niet-grondgebonden veehouderijen zich aan moeten houden bij uitbreidingen, waarvoor een planologische procedure nodig is. Sinds vorig jaar moeten gemeenten een eigen Plussenbeleid hebben.

 • Kinderen met weinig geld mogen gratis naar de speeltuin

  06 december 2018

  Afgelopen zaterdag kregen Lilian en Debby van Duijghuijzen een boeket uit handen van Sinterklaas en burgemeester Daphne Bergman. De dames zijn eigenaar van Duijghuijzen Internationale Expediteurs BV. Dit bedrijf biedt via Kindpakket Beuningen gratis kaartjes aan voor Speeltuin de Blije Dries in Wijchen.

 • Trouwen? Maak uw melding bij de gemeente

  03 december 2018

  Gaat u binnenkort trouwen? Of een geregistreerd partnerschap aan in de gemeente Beuningen? Dit kan tussen 9.00 en 21.00 uur. U hoeft hiervoor niet meer in ondertrouw te gaan. Wel doet u melding bij de gemeente.