Nieuwsberichten augustus

 • Feest Beuningse uiterwaarden 15 september

  04 september 2018

  Op zaterdag 15 september nodigen we u uit voor de feestelijke opening van de Beuningse uiterwaarden, ter hoogte van de Scharsestraat. De werkzaamheden zijn nagenoeg afgerond en dat willen we graag met u vieren.

 • Aandacht voor laaggeletterdheid in Week van de Alfabetisering in Beuningen

  29 augustus 2018

  De gemeente Beuningen besteedt samen met het Beunings Bondgenootschap Laaggeletterdheid veel aandacht aan het tegengaan van laaggeletterdheid. Tijdens de Week van de Alfabetisering, van maandag 3 tot en met zondag 9 september, wordt hier extra aandacht aan besteed. Daarom organiseren de gemeente Beuningen en Bibliotheek Beuningen verschillende activiteiten voor jong en oud.

 • Maaiwerkzaamheden in watergangen en sloten

  28 augustus 2018

  BTL maait namens Waterschap Rivierenland de meeste vijverpartijen en sloten in onze gemeente. De werkzaamheden hiervoor zijn gestart op 1 augustus en duren ongeveer 6 weken.

 • Commissie Ruimte start uur later

  22 augustus 2018

  De Commissie Ruimte start op dinsdag 28 augustus niet om half 8, maar een uur later, om 20.30 uur. Dit in tegenstelling tot het bericht op de raadspagina in de Koerier van 22 augustus.

 • Laat uw taxussnoeisel gratis ophalen door Stichting Taxus Taxi

  10 augustus 2018

  Uw tuin snoeien én meewerken aan de strijd tegen kanker? Dat kan! Sinds juni haalt Stichting Taxus Taxi taxussnoeisel weer gratis aan huis op. Lees hieronder wat u kunt doen.

 • Weet u de vluchtweg in uw vakantieverblijf?

  03 augustus 2018

  Als het goed is, heeft u thuis met uw partner en/of kinderen al eens gesproken over een vluchtweg voor als er brand uitbreekt. Maar doet u dat ook als u op vakantie bent? Ook dan is het belangrijk dat u bij deze hectische situatie de snelste vluchtweg kiest. Maak ook afspraken over bijvoorbeeld de zorg voor de kinderen of een huisdier.

 • Fietspad van woonwijk ’t Hof van Campe naar Beuningse sportvelden open

  01 augustus 2018

  Sinds vorige week is het nieuwe fietspad tussen ’t Hof van Campe (woonwijk in aanbouw) en de Beuningse Boys open. Via dit fietspad kunnen fietsers rechtstreeks naar voetbalclub de Beuningse Boys en het centrum van Beuningen fietsen.

 • Verspreiding nieuwe gemeentegids

  16 juli 2018

  Deze week wordt de nieuwe gemeentegids verspreid.