Coronavirus

Regel uw zaken zoveel mogelijk online. Is dit niet mogelijk? Alleen dan kunt u op afspraak terecht in het gemeentehuis. Hierbij is het dragen van een mondkapje verplicht. Blijf thuis als u grieperig of verkouden bent. Informatie over het coronavirus vindt u op www.beuningen.nl/coronavirus.

Nieuws RSS icoon

 • Avondklok vanaf zaterdag 23 januari

  22 januari 2021

  In heel Nederland geldt vanaf zaterdag 23 januari tot 10 februari een avondklok. Daar stemde de Tweede Kamer donderdag 21 januari mee in. Dat betekent dat iedereen tussen 21.00 uur ’s avonds en 04.30 uur ’s ochtends binnen blijft. De avondklok zorgt ervoor dat mensen minder vaak bij elkaar op bezoek gaan of elkaar ontmoeten, wat helpt om de verspreiding van het coronavirus af te remmen.

 • Nieuwe identiteitskaart met DigiD-inlogfunctie

  20 januari 2021

  Vanaf 4 januari heeft de Nederlandse identiteitskaart een inlogfunctie (eNIK). Dit betekent dat u hiermee via de DigiD app kunt inloggen bij de overheid, het onderwijs, de zorg of uw pensioenfonds.

 • Aanscherping lockdown

  20 januari 2021

  Het kabinet maakt zich grote zorgen om Britse variant van het coronavirus, die nog besmettelijker is dan het virus dat we al kennen. Daarnaast zijn er andere varianten van het virus waar zorgen over bestaan. Er zijn extra maatregelen nodig om die nieuwe varianten van het virus onder controle te krijgen.

 • Dit eet Beuningen: Romi Rossetti

  19 januari 2021

  In gesprek met Romi Rossetti: "Een Italiaan gebruikt altijd de juiste ingrediënten."

 • Reconstructie Schoolstraat: weg dicht

  22 januari 2021

  Van maandag 25 januari tot en met vrijdag 12 februari is de Schoolstraat in het centrum van Beuningen dicht voor verkeer. We richten de straat samen met de stoepen, parkeerplaatsen en het groen opnieuw in. Hierdoor maken we de straat aantrekkelijker voor u en voor bezoekers van het centrum.

 • Laat u bij- of omscholen

  15 januari 2021

  Verloor u uw baan door corona? Of heeft u als zzp’er minder inkomsten door opdrachten die wegvallen? Misschien is de Transitievoucher van het Leerwerkloket dan iets voor u.

 • Nederland blijft tot tenminste 9 februari in lockdown

  12 januari 2021

  Het aantal Nederlanders dat besmet raakt met het coronavirus neemt licht af. Dat betekent dat de lockdown enig effect heeft. Onze volgende taak is om de dagelijkse besmettingen nog veel verder en sneller te laten dalen, zodat ook het aantal patiënten met corona in de ziekenhuizen en op de intensive care daalt. Daarom heeft het kabinet besloten dat Nederland tenminste tot en met 9 februari in lockdown blijft.

 • Hulp nodig bij uw administratie?

  08 januari 2021

  Heeft u moeite met het begrijpen van brieven, het invullen van formulieren of het regelen van uw administratie? Vrijwilligers van Stichting Perspectief helpen u graag op weg!

 • Het houdt niet op…

  06 januari 2021

  …niet vanzelf. U heeft deze zin vast weleens voorbij horen komen in een reclameblok op de radio of televisie. Heeft u ook een vermoeden van huiselijk geweld, kindermishandeling of ouder(en)mishandeling in uw omgeving? Blijf er niet mee zitten en vraag om advies bij Veilig Thuis.

 • Stuur iemand een kaartje!

  06 januari 2021

  Dit jaar kan de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Beuningen, vanwege de coronamaatregelen, niet doorgaan. Om dit jaar toch in te luiden, ontvangt u deze week een nieuwjaarsgroet van burgemeester Daphne Bergman. Bij deze groet vindt u ook drie andere kaartjes die u op kunt sturen.

 • Weet wanneer Dar in 2021 langskomt

  29 december 2020

  Uw ophaaldagen kunnen in 2021 anders zijn dan u gewend bent. Weten wanneer Dar uw afval ophaalt?

 • Denk met ons mee: dorpenrondes Omgevingsvisie

  Hieronder leest u hoe u met ons mee kunt denken.