Coronavirus

Regel uw zaken zoveel mogelijk online. Is dit niet mogelijk? Alleen dan kunt u op afspraak terecht in het gemeentehuis. Hierbij is het dragen van een mondkapje verplicht. Blijf thuis als u grieperig of verkouden bent. Informatie over het coronavirus vindt u op www.beuningen.nl/coronavirus.

(Openbaar) vervoer

De maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus hebben invloed op het vervoer in de regio. Blijf zoveel mogelijk thuis en reis alleen met het ov voor noodzakelijke reizen. Lees hier meer over de situatie per vervoerder.

Busvervoer Breng

Met de bus op pad gaan is nu iets anders dan normaal. Lijnbussen zijn voorzien van spatschermen, je mag maar op één plek in en uit de bus en je moet natuurlijk een niet-medisch mondkapje op. Kijk voor actuele informatie op de website www.breng.nl.

Buurtbus

De buurtbussen rijden nu niet. Aan de buurtbussen in heel Nederland wordt momenteel gesleuteld voor veilige ventilatiesystemen. De verwachting is dat over een tijdje de buurtbussen weer de weg op gaan en de dienstregeling wordt hervat. Moet u gebruik maken van buurtbus 565 tussen Beuningen en Wijchen, of wilt u zich misschien aanmelden als chauffeur? Kijk dan op de website van Buurtbusvereniging Rijk van Nijmegen: www.buurtbus.com.

Avan regiotaxi 

De regiotaxi rijdt op afroep. Reis alleen als dit noodzakelijk is en zonder gezondheidsklachten. Een mondkapje dragen is verplicht en de rijtijden zijn aangepast. Kijk voor meer informatie op www.avan-vervoer.nl

Buurtvervoer Beuningen

Buurtvervoer Beuningen annuleert alle activiteiten tot en met 19 januari 2021.