Coronavirus

Regel uw zaken zoveel mogelijk online. Is dit niet mogelijk? Alleen dan kunt u op afspraak terecht in het gemeentehuis. Hierbij is het dragen van een mondkapje verplicht. Blijf thuis als u grieperig of verkouden bent. Informatie over het coronavirus vindt u op www.beuningen.nl/coronavirus.

Dienstverlening

De gemeente is geopend volgens de openingstijden, dat geldt ook voor de gemeentewerf. Maar door de nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus, hebben wij onze dienstverlening aangepast. Houd hier rekening mee.

 • Regel zoveel mogelijk digitaal
  Regel uw zaken zoveel mogelijk online. Is dit niet mogelijk? Alleen dan kunt u op afspraak terecht in het gemeentehuis. Hierbij is het dragen van een mondkapje verplicht. Blijf thuis als u grieperig of verkouden bent.
 • U kunt online een afspraak maken 
  Wit u telefonisch een afspraak maken? Neem dan contact op met de gemeente via telefoonnummer 14 024.
 • Hoe gaan wij om met de ontvangst van mensen?
  - Wij schudden geen handen;
  - We vragen u 1,5 tot 2 meter afstand te houden;
  - We leggen een formulier, paspoort, id-kaart etc. op de balie/tafel in plaats van het aan te geven;
  - Bij de ingang staat desinfecterende handgel die u kunt gebruiken;
  - We dragen een mondkapje.
 • Heeft u gezondheidsklachten?
  Kom dan alstublieft niet naar het gemeentehuis.

Bekijk de openingstijden op deze pagina.

Sociaal Team

Ons Sociaal Team doet de keukentafelgesprekken telefonisch. Zij plannen hiervoor een telefonische afspraak met u in. Kijk voor meer informatie over het Sociaal Team op deze pagina.

Omgevingsdienst Rijk van Nijmegen (ODRN)

Op dit moment is de bouwbalie in het gemeentehuis gesloten.
Gaat u iets bouwen of verbouwen? Of wilt u een boom kappen? U kunt als inwoners met al uw vragen over het aanvragen van vergunningen terecht bij de Omgevingsdienst Regio Nijmegen (ODRN). U kunt ook telefonisch, per e-mail of via het contactformulier vragen stellen aan de ODRN.

Milieustraat en afvalinzameling

Dar haalt voor ons het afval op. Dat blijft Dar doen. Dit geldt alleen niet voor grof afval. De milieustraten blijven open, maar er zijn wel extra maatregelen. Meer informatie leest u op de website van Dar.

Loket Duurzaam Wonen Plus

Het fysieke Loket Duurzaam Wonen Plus in de Lèghe Polder in Beuningen is gesloten. U kunt contact opnemen via e-mail info@duurzaamwonenplus.nl of via de website www.duurzaamwonenplus.nl. U kunt ook bellen via het algemene nummer van de gemeente Beuningen 14 024. We maken dan een belverzoek.