Coronavirus

Regel uw zaken zoveel mogelijk online. Is dit niet mogelijk? Alleen dan kunt u op afspraak terecht in het gemeentehuis. Hierbij is het dragen van een mondkapje verplicht. Blijf thuis als u grieperig of verkouden bent. Informatie over het coronavirus vindt u op www.beuningen.nl/coronavirus.

Coronavirus

We begrijpen goed dat u gezien de laatste ontwikkelingen veel vragen heeft over het coronavirus. Hier leest u waar u meer informatie kunt vinden over verschillende onderwerpen. Deze informatie wordt steeds bijgewerkt.

 • Informatie in andere talen / Information in other languages

  Informatie over corona/information about corona in Arabisch/عربي, Engels/English, Papiemento, Pools/Polski, Spaans/Espagnol, Tigrynia, Turks/Türk en/and Nederlandse gebarentaal/Dutch sign language.

 • Maatregelen

  Hier leest u meer over landelijke, regionale en lokale maatregelen. Deze informatie wordt steeds aangevuld.

 • Dienstverlening

  De gemeente is geopend volgens de openingstijden, dat geldt ook voor de gemeentewerf. Maar door de nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus, hebben wij onze dienstverlening aangepast. Houd hier rekening mee.

 • Hulp voor ondernemers: coronavirus

  Het kabinet neemt verschillende maatregelen om ondernemers die in de problemen dreigen te komen, te helpen. Op deze pagina leest u wat geregeld wordt vanuit het Rijk en wat u bij de gemeente kunt regelen. Wij werken de informatie regelmatig bij.

 • Coronavirus en sporten

  U vindt hier meer duidelijkheid over de voorwaarden en spelregels die in de gemeente Beuningen gelden en wat u moet doen.

 • Geldzorgen of financiële problemen

  Komt u door het coronavirus in de financiële problemen of heeft u geldzorgen door bijvoorbeeld een onverwachte daling van uw inkomen of een toename van uw kosten? Vraag dan om hulp, voordat de problemen groter worden en de situatie uit de hand loopt.

 • Hulp en initiatieven

  Veel organisaties en personen bieden hulp en tips aan. Mist u een initiatief? Geef dit dan aan ons door via webredactie@beuningen.nl. Deze informatie wordt steeds bijgewerkt.

 • Vlogs van de burgemeester - coronatijd

  In deze vlogs vertelt burgemeester Daphne Bergman over de coronacrisis in gemeente Beuningen.

 • Steunfonds Corona voor verenigingen en stichtingen

  Met het Steunfonds Corona wil de gemeente verenigingen en stichtingen helpen die door de coronacrisis in de financiële problemen raken.

 • Subsidie voor jeugdactiviteiten

  Organiseert u een jeugdactiviteit in de periode 1 januari 2021 tot en met 21 februari 2021? Of wilt u een activiteit organiseren voor de jeugd in deze periode? Misschien komt u in aanmerking voor de speciale activiteitensubsidie van de gemeente.

 • Coronanieuws

  Op deze pagina vindt u recente nieuwsberichten over het coronavirus. Wilt u ander nieuws zien? Kijk hiervoor op de startpagina van de website.